MUŞ / VARTO - Öğretmen Evi ve Akşam Sanat Okulu

Öğretmen Evi ve Akşam Sanat Okulu

Adres
KÜLTÜR MAH. ÇAYLAR CAD. VARTO ANADOLU IMAM HATIP LISESI PANSIYONU BLOK NO: 62/2 İÇ KAPI NO: 214 VARTO / MUŞ
Vizyon
Geleceğimizin teminatı olan yeni nesilleri şekillendiren öğretmenlerimizin, birbiri ile kaynaşmasını ve dayanışma içinde olmasını sağlamak,öğretmenlerimizin fikirlerini ve tecrübelerini paylaştıkları huzurlu bir ortamda, üyelerimize ve misafirlerimize, hizmet vermektir.
Misyon
Öğretmenlerimizin her türlü ihtiyaçlarına yetkimiz, imkanlarımız, çalışma koşullarımız ölçüsünde yanıt vermek , kendimizi sürekli yenileyerek müşteri odaklı bir anlayışla kendi kaynağımızı yaratarak sağlıklı bir yapıya kavuşmak, güven ve dürüstlüğü ilke edinerek güler yüzlü, hoşgörülü, sevgi ve saygı temeline dayalı kaliteli hizmet anlayışıyla Varto Öğretmenevini tercih edilir bir konuma getirmektir.
Öğretim Şekli :
ADSL (1 Mbit)